Titulacions Nàutiques d’Esbarjo

L’actual legislació nàutica regula i divideix les diferents titulacions d’esbarjo en les següents modalitats:

Pero nosaltres creiem que la formació mai está de més, per aquest motiu sí t’apuntes a la nostra escola et donem la seguretat d’haver aprofitat el temps, una bona formació evitaràs situacions de risc en un futur, aposta per la formació de qualitat.

Encara que la llei permeti la navegació diürna, propera a la costa amb embarcacions a motor de menys de 5 metres (De potència màxima 11 kW), sense ser posseïdor d’algun títol nàutic, la nostra escola recomana l’obtenció d’alguna títol nàutic per a la formació i seguretat del patró.


Titulacions Nàutiques Professionals

Existeixen una gran varietat de titulacions / certificats per a poder treballar a bucs, tot depen de les finalitats, aquestes son regulades la Marina Mercant. La nostra escola t’ofereix les principals per a poder iniciar-se al mon laboral.

 • Certificat de Formació Bàsica (CFM)
 • Mariner de Pont  (MP)
 • Buc de Passatge (BP)
 • Bots Rescat no Ràpid (BRR)
 • Formació Sanitaria (FS)
 • Lluita Contra Incendis (LLCI)
 • Patró Professional d’Embarcacions d’Esbarjo (PPEE)
 • Patró Portuari (PP)

Davant tant varietat de certificats, es normal sentir-se confós, per aixo la nostra escola et pot assessora per a ajudar-te a entendre i triar quins certificats es més adient.

Encara que el marc legislatiu de les titulacions nàutiques no sigui uns dels més actualitzats, cal assessorar-se sobre que fer i que invertir el temps doncs estem en constant canvis i poden sortir opcions interessants segons el teu interés, cal que ens demanis informació per a saber com iniciar-se


Nostra Filosofia

Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

Segueix-nos!

Contacta'ns  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si es necessari  T'ajudarem tot el que puguem!

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat  • Cursos Professionals

   Certificat Formació Bàsica (FB)

   Mariner de Pont (MP)

   Buc de Passatge (BP)

   Bots Rescat No Ràpid (BRNR)

   Formació Sanitària (FS)

   Lluita Contra Incendis  (LLCI)

   Patró Professional Esbarjo (PPEE)

   Patró Portuari (PP)

    


  Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2021. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!

  Aquesta web fa servir cookies. Al seguir navegant,  donem per fet que acceptes la nostra Política de Privacitat i termes i condicions.

  ×