fbpx

Titulacions Nàutiques d’Esbarjo

L’actual legislació nàutica regula i divideix les diferents titulacions d’esbarjo en les següents modalitats:

Pero nosaltres creiem que la formació mai está de més, per aquest motiu sí t’apuntes a la nostra escola et donem la seguretat d’haver aprofitat el temps, una bona formació evitaràs situacions de risc en un futur, aposta per la formació de qualitat.

Encara que la llei permeti la navegació diürna, propera a la costa amb embarcacions a motor de menys de 5 metres (De potència màxima 11 kW), sense ser posseïdor d’algun títol nàutic, la nostra escola recomana l’obtenció d’alguna títol nàutic per a la formació i seguretat del patró.


Titulacions Nàutiques Professionals

Existeixen una gran varietat de titulacions / certificats per a poder treballar a bucs, tot depèn de les finalitats, aquestes són regulades la Marina Mercant. La nostra escola t’ofereix les principals per a poder iniciar-se al món laboral.

Davant tanta varietat de certificats, és normal sentir-se confós, per això la nostra escola et pot assessorar per a ajudar-te a entendre i triar quin certificat és més adient.

Encara que el marc legislatiu de les titulacions nàutiques no sigui uns dels més actualitzats, cal assessorar-se sobre que fer i que invertir el temps doncs estem en constant canvis i poden sortir opcions interessants segons el teu interés, cal que ens demanis informació per a saber com iniciar-se


Nostra Filosofia

Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

Segueix-nos!

Contacta'ns    Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!    Només et trucarem si es necessari    T'ajudarem tot el que puguem!

    Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
    Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2021. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!