El Nostre Equip

Estem orgullosos de tenir una plantilla tant homogènia però alhora amb caràcter propi, cadascú té una tasca específica però amb coneixements del funcionament de l'empresa, tals com per poder solucionar "In-situ" qualsevol problema que es presenti (Tal és la nostra adaptació que si a la comptable de l'empresa li preguntes perquè existeix la Declinació Magnètica, et farà una explicació digna del Capità Phillips!)

Carmina Membrilla

Socia i Coordinadora

Tenir un control de l'alumnat, programació de cursos, matricular i expedir les titulacions nàutiques no és una tasca fàcil, si a més li sumem la gestió documental, comptabilitat i control dels grups de treball a l'escola,  la Carmina s'emporta gran part de la feina "pesada" de l'empresa, és una peça clau pel bon funcionament de l'escola.

Albert Miranda Guillen

Albert Miranda

Patró i Professor

PPER (Patró Professional d'Embarcacions d'Esbarjo) i una altra llarga llista de titulacions i certificats de la Marina però, el que més importa, és el seu caràcter docent i la seva forma de fer que li han atorgat la gestió de cursos, la formació en pràctiques i el seguiment de l'aprenentatge de l'alumnat.

Paula Fernández Cervera

Paula Fernández

Gestió i Control d'Embarcacions

De què serveix la potència sense control? La Paula té a les seves esquenes el control del servei MultiBoat i de Easy Boat. La nostra empresa té la sort de comptar amb ella per a seguir innovant, millorant i poder oferir al client l'atenció que es mereix.

Nil Morgado Becerro

Nil Morgado

Control i Manteniment Embarcacions

De què serveix tindre un munt de barques si no es fa un manteniment adequat? Aquí entra en Nil, tasca que agraeixen els nostres clients que gaudeixen dels nostres serveis. La seva feina es realitza al Club Nàutic Costa Brava a on gestiona i controla la flota, també porta la nostra escola de Palamós.

Lluís Ferrés Marcó

Lluís Ferrés

Cofundador i PPER

Li devem la creació de la nostra escola, les seves aportacions i idees han fet orientar l'empresa. PPER i navegant amant de la vela, el fan idoni per poder aproximar a qualsevol a la nàutica, aportant als alumnes la seva gran experiència. Actualment exerceix com a patró i també supervisa les activitats de l'escola aportant valor a aquestes.

Núria Ferrés Rubau

Núria Ferrés

Socia i Colaboradora

Fanàtica de la mar, des de ben petita s'ha vinculat al mar i així s'ha demostrat, el seu tarannà i el seu punt de vista han ajudat molt a l'escola. Malgrat ser llicenciada en nàutica ha demostrat que l'actitud val més que l'aptitud, peça fonamental per a qualsevol cosa en aquesta vida.

Jordi Vilà Collado

Jordi Vilà

Cofundador i Director

Dedicat des de l'any 2000 ha gestionat Escoles Nàutiques, coneixedor del tema i sempre atent als canvis per a poder oferir solucions innovadores pels nostres alumnes. Actualment dedica el 100% del seu temps al bon funcionament de l'escola, si tens coses a comentar-li, no et tallis!

Jaume Domingo

Cap d'Estudis

Capità de la Marina, és el nostre Cap d'estudis sempre ha estat molt vinculat al món de l'ensenyament i amb una dilatada experiència professional el fan un gran ponent que ens fa descobrir i entendre d'una altra manera l'ensenyament nàutic.

TU!

Els Nostres Alumnes

De què serveix tenir una escola si aquesta no dóna un servei de qualitat i, sobretot útil, a les persones. La nostra empres té clar que els seus alumnes són, bàsicament, part de l'escola i el que més agraïm és que torneu a visitar-nos.

Pregunta'ns ...Indica'ns com et diusTranqui, odiem l'Spam tant com tu!Només et trucarem si és necessariAmb qui vols parlar?En què et podem ajudar?

Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
Escola Palafrugell

Av. Josep Pla, 42 17200 - Palafrugell (Girona)
Obert de Dl a Dv de 09h a 13h i de 16h a 20h

Telèfons de Contactes:
972304112 (General Escola) 
672228234 (Carmina - Informació Cursos)
603841727 (Paula - Activitats Nàutiques)
650512070 (Jordi - Direcció)

Correus Electrònics:
info@escolanauticabaixemporda.com (General Escola)
admin@escolanauticabaixemporda.com (Informació Cursos)
comercial@escolanauticabaixemporda.com (Activitats Nàutiques)

Escola Palamós

C. Catifa, 5 17230 - Palamós (Girona)
Obert de Dm a Dv  de 15:15h a 19h
Obert Dissabte de 8h a 13h/ 16h a 19h

Telèfons de Contactes:
972905617 (Azahara - General ) 
663754901 (Alex - Professor)
679285770 (Albert - Pràctiques)
650512070 (Jordi - Direcció)

Correus Electrònics:
info@escolanauticabaixemporda.com (General Escola)
boats@escolanauticabaixemporda.com (Informació Cursos)
cursos@escolanauticabaixemporda.com (Activitats Nàutiques)

Nostra Filosofia

Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

Segueix-nos!

Contacta'nsTranqui, odiem l'Spam tant com tu!Només et trucarem si es necessariT'ajudarem tot el que puguem!

Accepto les condicions d'ús i política de privacitat • Cursos Professionals

  Certificat Formació Bàsica (FB)

  Mariner de Pont (MP)

  Buc de Passatge (BP)

  Bots Rescat No Ràpid (BRNR)

  Formació Sanitària (FS)

  Lluita Contra Incendis  (LLCI)

  Patró Professional Esbarjo (PPEE)

  Patró Portuari (PP)

   


Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2020. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!

Aquesta web fa servir cookies. Al seguir navegant,  donem per fet que acceptes la nostra Política de Privacitat i termes i condicions.

×